Óriási raktárkészlet
Leírás
Az Atlanti-óceán vizében horoggal és zsinórral fogott tonhal egy évszázados hagyományos horgászművészeten keresztül, amelyet un. Pole and Line horgászatnak neveznek, ami azt jelenti, hogy egy ember egy bottal egy halat fog ki. A hal méreteit tekintve ezt nagyon fárasztó eljárás, ugyanakkor a hálós horgászattal ellentétben ez egy szelektív módszer, más halakat nem ölnek meg, s hozzájárul a faj megfelelő megőrzéséhez, delfinbarát. Ehhez az ősi módszerhez a mai napig ragaszkodnak. Ezt követően a tonhalat sós lében megfőzik, a régi São Jorge szigeti konzervgyár hagyományai szerint, minden kézzel készül. Ennek eredményeként egy páratlan ízű és állagú tonhalat kapunk.
Összetevők : Tonhal, napraforgó olaj, víz, hagyma, pirospaprika, burgonyapehely, chilipaszta (tartósítószer: benzoesav), almaecet, só, fokhagyma, színezék, piri-piri chilikrém (0,2%).