Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Fizetés, szállítás

Szállítás:
A küldemények kézbesítése, szállítása  GLS vagy MPL futárszolgálattal történik.

Rendeléskor vegye figyelembe, hogy a GLS futárszolgálat munkaidőben végzi a szállításokat, ezért oda rendelje a csomagot, ahol napközben tartózkodik. A futárnak előre az Önnek e-mail-ben elküldött időpontban kell a szállítást teljesíteni, nem viheti másik címre. Cím módosításkor vissza kell vinnie a csomagot a központba és következő napon viszik ki a módosított címre.
A munkanapon 10 óráig beérkezett rendeléseket lehetőség szerint aznap átadjuk a futárszolgálatnak és a GLS másnap kiszállítja. A délelőtt 10 óra után érkezettet következő munkanapon tudjuk csak elküldeni. 

Szállítási díjak:
Szállítási díjaink az ország területén egységesek. Magyarországon kívüli szállítást jelenleg nem vállalunk.
A szállítási költség a 2.000 Ft minimum rendelési értéktől 1.790 Ft, de 30.000 Ft-tól átvállaljuk, utánvételi díj nincs.

A szállítástól elállás
Ha a webáruház a szerződésben vállalt kötelezettségét azért nem teljesíti, mert a szerződésben meghatározott áru nem áll rendelkezésére, illetve a megrendelt szolgáltatást nem áll módjában nyújtani, köteles erről a megrendelőt tájékoztatni. A webáruház nem köt szerződést kiskorúakkal. A megrendelő a kereskedelmi feltételek elfogadásával nyilatkozik arról, hogy nagykorú.

Fizetés:
A küldeményeket futár szállítja, ill. az átvevőhely adja ki. Fizetés készpénzzel vagy mobilterminálon keresztül történik. Az utánvételes fizetés minden esetben a csomag biztonságos és gyors érkezését szolgálja, csak az veszi át, aki rendelte, vagy megbízottja. Nincs elkallódás és helytelen kezelés, ez már hosszú évek tapasztalata. Az átutalás lassítja a szállítást, de lehetséges így küldhet pl. ajándékcsomagot szeretteinek.

A termék visszaküldése
A terméket csak eredeti állapotában és csomagolásában, hiánytalan mennyiségi, minőségi állapotában vesszük vissza. Ezt csak kartondobozba vagy légpárnás bélelt borítékba csomagolva tudja biztosítani. A visszaküldött csomag kibontását és a termékek minőségi ellenőrzését az esetleges félreértések elkerülésének érdekében videora vesszük. A visszaküldés költsége a feladót terheli. 

Keresés