Óriási raktárkészlet
Leírás
Az Atlanti-óceán vizében horoggal és zsinórral fogott tonhal egy évszázados hagyományos horgászművészeten keresztül, amelyet un. Pole and Line horgászatnak neveznek, ami azt jelenti, hogy egy ember egy bottal egy halat fog ki. A hal méreteit tekintve ezt nagyon fárasztó eljárás, ugyanakkor a hálós horgászattal ellentétben ez egy szelektív módszer, más halakat nem ölnek meg, s hozzájárul a faj megfelelő megőrzéséhez, delfinbarát. Ehhez az ősi módszerhez a mai napig ragaszkodnak. Ezt követően a tonhalat sós lében megfőzik, a régi São Jorge szigeti konzervgyár hagyományai szerint, minden kézzel készül. Ennek eredményeként egy páratlan ízű és állagú tonhalat kapunk.
Összetevők : Tonhal, hagyma, kaliforniai paprika, fokhagyma, petrezselyem, olívaolaj, ecet, paprika és pirospaprika massza.
DÍJAK
- A Legjobbak közül 2018 - Hagyományos portugál halkonzervek országos versenye - Nemzeti Mezőgazdasági Vásár 2018
- A Legjobbak közül 2017 - Hagyományos portugál halkonzervek országos versenye - Nemzeti Mezőgazdasági Vásár 2017
- ARANY 2017 - Hagyományos Portugál Halkonzervek Országos Versenye Hal - Országos Mezőgazdasági Vásár 2017
- EZÜST 2016 - Hagyományos Portugál Halkonzerv Nemzeti Verseny - Országos Mezőgazdasági Vásár 2016
- ARANY 2014 - Országos Halkonzervek Verseny Országos Mezőgazdasági Vásár 2014 "Tonhalkonzerv" kategóriában.
- EZÜST 2013 - Országos Halkonzervek Verseny Országos Mezőgazdasági Vásár 2013 kategóriában "Tonhalkonzerv".
- A legjobbak közül 2012 - Országos Halkonzervek verseny az Országos Mezőgazdasági Vásár 2012-ben;