Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
5.650 Ft
Menny.:db

Tipikus imprunetai étel, amelyben a marhapofa húsát kevés paradicsommal, olaj nélkül és sok borssal sütjük. Autoklávban sterilizálva, tartósítószer nélkül.

Lejárat: 2025. július 28.

Gyártó: La Bottega del Trippaio
Várható szállítás: 2024. június 25.

Leírás

Összetevők: szarvasmarha hús 80%, vörösbor (szulfitot tartalmaz), paradicsom pép, fokhagyma, duplán koncentrált paradicsompüré, só, fekete bors 0,2%, egész bors 0,1%. Felbontás után hűtőszekrényben tartandó (4°C) és 3 napon belül elfogyasztandó. Származás: Olaszország.

Átlagos tápérték 100g termékben: Energia:
525kj (124kcal) Fehérje: 20g, Zsír:3,0g amelyből telített zsírsavak:1,4g, Rostok: <0,5g Szénhidrát:3,8g amelyből cukrok:0,8g, Só:1,1g.

Elkészítés: mikrohullámú sütőben, vagy serpenyőben melegítse fel és a megfelelő körettel tálalja.

Nettó tömeg: 480g

Érdekesség

A zseniális Brunelleschi mesternek nem csak a firenzei dóm világhírű kupoláját köszönhetjük, de állítólag ezt az ételt is. Ugyanis a kupola építése során a munkásainak egy egyszerűen elkészíthető, ám nagyobb kalóriát biztosító ételt szeretett volna adni. Így született meg ez az egyszerű, ám finom vörösboros marhahús étel, amit este a kerámiaégetés során használt kemencébe tettek be, s másnap reggelre el is készült. Így ennek az ételnek ez eredete az 1400-as évek elejére nyúlik vissza.

Keresés