Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Nopopo AA hidrogénelektromos akkumlátor, 1,5V x 3db

Ár:
3.300 Ft
Ez a termék jelenleg még nem rendelhető, tesztelés és piackutatás alatt van. Alkalmas akár vészhelyzeti, vagy "túlélő" eszközként, mivel az elem egy picike folyadék becsöppentésével elektromosságot termel. Nagy segítség lenne, ha jelezné nekünk, hogy érdekes lehet-e az Ön számára, akár mint egyéni felhasználó, akinek a környezet védelme szívügye, vagy mint viszonteladó, aki a boltjában árusítani szeretné. (E-mail: pannonteahaz@gmail.com) Kérjük, hogy olvassa el a termék leírását is! 

Leírás

A NoPoPo-t azzal a koncepcióval fejlesztették ki, hogy "biztonságos és környezetbarát energiaforrást biztosítson, amely kíméli a földet és az embereket". A világ első „vízakkumulátora”, amely víz hatására (víz, mint katalizátor) 1,5 V-os feszültséget generál, amely hosszú ideig stabilan használható, nemzetközi szabványos R6 (AA típusú) elemformába csomagolva.

A hagyományos szárazelemekkel ellentétben, amelyek használaton kívül is lemerülnek, a NoPoPo elem a víz hozzáadása előtt, bontatlan állapotban hosszú ideig tárolható. 20 éven belül bármikor feltölthető, maximum 5 alkalommal!

A hagyományos akkumlátorokkal ellentétben nem tartalmaz káros anyagokat (pl. higany, hat vegyértékű króm, kadmium és ólom), ezért használat után általános, nem éghető anyagként ártalmatlanítható.

Nem alkalmas digitális fényképezőgépekhez, digitális audioberendezésekhez, izzószálas zseblámpákhoz, motoros berendezésekhez és hasonló, azonnali nagy mennyiségű energiát igénylő cikkekhez.
Alkalmas viszont más NoPoPo termékek működtetéséhez, mint például a mini LED lámpa és mini rádió, vagy más alacsony fogyasztású eszközökhöz (zsebszámológép, távirányító, LED-es zseblámpák).

Tökéletes kiegészítője lehet bármely vészhelyzeti készletnek, kempingfelszerelésnek, túlélőkészletnek és sok másnak.

Könnyű kialakítás (egyenként körülbelül 15,5 g), a tipikus AA mangánelemek tömegének körülbelül 65%-a.
 

Használati utasítás:

Húzza le az akkumulátort körülvevő fóliát. Lassan öntsön körülbelül 0,5-1 ml vizet (1-2 pumpálás) az oszlopon lévő két vízbemenet egyikébe a mellékelt csepegtető segítségével.

Használat előtt töröljön le minden felesleges nedvességet, amely a vízbevezető nyíláson vagy az elem testén maradt.
Vészhelyzetben az áramtermelés akkor is lehetséges, ha nincs víz, vagy a víz nem tiszta. Bármilyen folyadék alkalmas, ami minimális vizet tartalmaz, legyen az gyümölcslé, kóla, kávé, sör, de akár emberi nyál, vagy vizelet is!

Figyelem! A fő egység a használat megkezdése után deformálódhat. Ebben az esetben kérjük, dobja ki. Ez akkor fordulhat elő, ha nagy mennyiségű energiát igényló termékben működtetik, vagy ha túl sok vizet alkalmaznak.

Méret: 9,65 x 2,75 cm

Kapacitás: 60mA-300mA (1,6Ah-0,6Ah)

Feszültség: 1,5V

Keresés